Vândut de obio.ro
Faina de orez integrala fara gluten bio 500g Spielberger Orezul este in mod natural fara gluten. Pentru a garanta ca faina de orez integrala contine sub 20 ppm, este pastrata cu grija separat de toate produsele care contin gluten si analizata in mod repetat. Orezul pentru faina integrala Spielberger este cultivat de fermieri parteneri din Italia. Faina este potrivita pentru coacerea produselor fara gluten. Ingrediente: faina de orez integrala**. ** din agricultura biodinamica (Demeter) Valori nutritionale/100g: Energie: 1516kj / 362kcal Grasimi: 0.7g din care saturate 0.2g Carbohidrati: 79.6g din care zaharuri 0.2g Fibre: 2.0g Proteine: 7.2g Saruri: 0.01g Sugestie de folosire: Faina fina, natural fara gluten, obtinuta din boabe integrale de orez. Are un gust usor dulceag si este potrivita pentru prajituri, fursecuri, clatite sau sosuri. Se combina bine cu fainuri mai tari, cum ar fi hrisca, in paine sau amestecuri de aluat, rezultand o textura delicata si sfaramicioasa. Amestec de faina de baza fara gluten: Combinati 1/3 faina de orez, 1/3 faina de porumb si 1/3 amidon de porumb. Adaugati 2 lingurite de guma de roscove sau guma de guar ca liant la fiecare 500g de amestec de faina. Conditii de pastrare: A se pastra intr-un loc uscat si racoros. Atentionari: Faina si aluatul nu sunt destinate consumului crud si trebuie intotdeauna gatite complet. Produs certificat ecologic Tara de origine: Italia Gramaj: 500g
Preț:
Vânzător: Obio.ro
Brand: Spielberger